JuniorInternet 2015

JuniorInternet 2015

Na prvý pohľad, stretnutie starých kámošov :)  – na fotke je vedúci Zastúpenia Európskej komisie na Slovensku Dušan Chrenek a PÁNI študenti – Martin Makara a Alexander Valach . No v skutočnosti je to ďalší úspech našich maturantov na minulotýždňovom obhajovaní svojich projektov v súťaži JUNIOR INERNET 2015 organizovanou Fakultou informatiky a informačných technológií STU v Bratislave. Do finále ich po prvom hodnotiacom online kole vybrala porota zložená zo skúsených IT odborníkov, čím ich priradila k sedemdesiatke najkreatívnejšich IT žiakov zo Slovenska.

Z rúk Ing. Petra Pellegriniho a dekana Fakulty informatiky a informačných technológii STU, doc. Ing. Pavla Čičáka, PhD. si ocenenia prevzali i Javoráci – Martin Makara za 2. miesto v kategórii Junior Text s príspevkom Identita v Európe (sme ako jablká) , ktorý môžete nájsť aj na jeho stránkach Vlnobytie a Alexander Valach, ktorý získal čestné uznanie dekana FIIT STU v kategórii JuniorWeb za svoju stránku, ktorú vytvoril a naďalej spravuje pre florbalový klub Spišská Nová Ves Young Arrows.

Poobzretie za súťažou očami Alexa Valacha môžete prežiť v jeho príspevku pre študentský Javorácky blog MAPLES NEWS , kde sa dočítate, že sa počas súťaže stretli aj s našim absolventom Tomášom Tatarkom, ktorý v súčasnosti pôsobí ako Web Developer vo Websupport, s.r.o. Tomáš na konferencii vystúpil vrámci odborného programu s príspevkom o dnešných trendoch programovania v PHP.

Pánom študentom srdečne blahoželáme a tešíme sa z ich úspechu ;)



Dátum pridania02.04.2015 19:30
AutorMonika
KategórieÚspechy
NálepkyŽiadne


Cisco